Ondergewaardeerd of Overgewaardeerd?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

De nieuwe Football Manager is uit en dan is het natuurlijk altijd mooi om te zien hoe goed jouw favoriete spelers zijn in deze nieuwe versie. Meestal is hier wel wat op aan te merken en ben je niet tevreden over het harde werk van de samenstellers van de database. Daarom hebben wij op het forum elk jaar weer een discussie welke spelers beter hadden moeten zijn en welke spelers zijn overschat. Misschien wil jij hier ook wel je steentje aan bijdragen.

In het topic “Underrated of Overrated?” zijn inmiddels al een hele rits spelers voorbij gekomen. Zo wordt Sana, de Zweedse aanwinst van Ajax, door velen als veel te laag ingeschat gezien terwijl Clasie door velen als overschat wordt geclassificeerd. Ook werd er al een uitgebreide discussie gevoerd over de eeuwige vergelijking van Messi met Cristiano Ronaldo. Lijkt dit alles je interessant en wil je meepraten over de spelers die volgens jou beter of slechter hadden moeten zijn, kom dan snel naar het forum en discussieer mee!

bas2204

bas2204

Bas is een gepassioneerde volger van bijna al het voetbal en staat bovendien elke zondag zelf ook op het veld, puur en alleen voor de lol van het spel. Hij is supporter van VVV, maar is verder zo goed als neutraal in zijn voorkeuren, al houdt hij van mannelijk doch sierlijk spel.

More Posts

Follow Me:
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *