MU Data Update November

Zoals elke jaar aan het begin bij Football Manager zitten er nog wat foutjes in de database. Dit is natuurlijk zeer vervelend en voor een groot aantal spelers ook zeer storend. Daarom presenteren wij met trots de MU Data Update November. In deze update heeft Maldini geprobeerd een groot aantal van de fouten te reparen. Een korte samenvatting van zijn werkzaamheden werd door Maldini in het topic gegeven:

“Sinds gisteren is de volledige game van Football Manager 2014 uit. In deze update zijn de belangrijkste aanpassingen van fouten verwerkt, zoals de onwerkelijke CA/PA bij sommige ploegen. Reputatie, namen, transfers en posities zijn allemaal aangepast. Ik heb Jean Paul van Gastel toegevoegd die verdwenen was in de game. Ofwel, geniet van FM14 en hopelijk zorgt deze download hiervoor!”

Meer informatie over de update, en de downloadlink, vind je hier.

5 comments

 1. hallo

  ik heb sinds kort ook fm 14 maar bij mij klopt er echt helemaal niks hij pakt geen een bal af verlies haast alle wedstrijden en zelfs gewoon overspelen kunnen ze haast niet, weet iemand hoe dit kan? ik ben chelsea

  voorbeeld van wat uitslagen

  chelsea – zenit -2-5
  chelsea – west brom 2-4

  als er iemand is die me hierbij kan helpen hoor ik het graag
  met vriendelijke groet

  1. Kijk eens in het strategieënboek op ons forum. Daar kunnen ze je waarschijnlijk wel helpen met je probleem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *