MU Challenge: De grote held!

Voetbal is een sport waarin helden worden geboren op alle niveaus. Noem bijvoorbeeld een Sander Boschker bij FC Twente, een Sir Alex Ferguson bij Manchester United, een Jürgen Klopp bij Dortmund en zo zijn er natuurlijk nog veel meer voorbeelden te noemen. Nu krijg jij ook de kans om een grote held te worden. Bij deze introduceert MU een nieuwe challenge: “de grote held”. Een challenge met name voor de LLM’ers onder ons, maar ook iedereen die op zoek is naar een grote uitdaging, is wel even zoet met deze challenge.

Het doel
Het doel van deze challenge is simpel te verwoorden. Wordt een grote held door in Engeland, Schotland, Frankrijk, Italië, Spanje én in Brazilie een club van het laagste niveau naar het hoogste niveau te brengen. Pas als je dit in alle landen voor elkaar hebt gekregen, heb je deze challenge behaald. Lukt dit je? Gefeliciteerd, dan mag je je zelf een echte topmanager noemen!

De opzet
Start als manager van een club in één van de zes landen dat uitkomt op het laagste niveau van het bewuste land en breng het van het laagste naar het hoogste niveau. Vervolgens zul je ditzelfde kunststukje moeten herhalen in de vijf overgebleven landen. Het is in eerste instantie gewoon de bedoeling alle zes de achievements in Steam te halen, de manier waarop is door iedereen vrij in te vullen. Doe je het met één manager in één game of met allerlei losse games? Waar begin je, in welk land en met welke club? Het zijn allemaal keuzes die je als speler zelf kan maken.


Unlock deze achievements in steam en wordt een grote held!

Regels
Zoals je al hebt kunnen lezen, zullen aan deze challenge niet echt regels hangen. Het is een challenge die je zelf als speler voor een groot deel in kan vullen. Er is alleen de standaardregel die geldt voor iedere challenge:

  • Het gebruik van een Real Time Editor (zoals de in-game editor van SI) en andere cheatmethoden zijn natuurlijk uit den boze, maar dat lijkt duidelijk.

Tips

  • De volgorde mag je zelf bepalen, maar bedenk je goed dat elk land zijn eigen uitdagingen kent.
  • Is deze uitdaging niet moeilijk genoeg? Neem je dan voor om ook op het allerhoogste niveau kampioen te worden voor je verder gaat naar het volgende land.
  • Wil je de uitdaging nog verder uitbreiden? Behaal dan deze challenge in één en dezelfde game!
  • Voor de Schotse held, neem eens East Stirlingshire, ook wel het slechtste team van Schotland genoemd, en breng ze naar het hoogste niveau
  • Voor de ultieme challenge, combineer deze challenge, of in ieder geval een deel ervan, met de ander challenge geef de jeugd een kans!

Aangezien dit een nieuwe challenge is, kunnen we nog moeilijk zeggen hoe lastig hij zal zijn. Het zal in ieder geval flink wat seizoenen kosten om alle zes de achievements binnen te harken. Bovendien kun je als speler zelf jouw eigen beslissingen zo maken dat deze challenge in moeilijkheidsgraad wordt aangepast naar jouw eigen gewilde niveau. Wil je zien wat anderen hebben gedaan in dit scenario of wil je jouw eigen ervaring graag delen? Kijk dan op het forum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *