Instroomdata regens FM2016

Een facet dat centraal staat in Football Manager is de nieuwe jeugdlichting. Jaar in, jaar uit komen er als het goed is weer nieuwe spelers vanuit de jeugdopleiding binnen stromen bij de verschillende clubs. Wat is er nou leuker dan een jeugdspelers die uitgroeit tot de sterspeler van jouw team? Maar je hebt niet altijd het geluk dat die ene topper bij jouw club door komt. Daarom is het verstandig om ook rond te neuzen bij andere jeugdteams. Hoe eerder je een groot talent spot, hoe goedkoper je meestal uit bent. Daarom is het handig om te weten op welk moment er in welk land weer een nieuwe jeugdlichting binnen komt wandelen. Dan kun je meteen dat land doorzoeken naar regens. Speciaal voor jullie hebben we een lijst gemaakt, waardoor je gemakkelijk kunt zien of er al snel ergens een nieuwe jeugdlichting komt.

Voordat ik de lijst plaats, heb ik nog wel enkele opmerking. Deze lijst is gemaakt door in de regulier FM een game met uit alle speelbare landen de hoogste divisie geselecteerd te simuleren. Voor de instroomdata in FM Classic kunnen we geen garanties geven. Een andere reden waarom onderstaande data misschien niet overeenkomen met de data in het spel, is het gebruik van data updates. Op het moment dat de data update een competitie aanpast, kan het daarmee onbewust ook onderstaande datum aanpassen.

Het onderstaande overzicht bevat alleen de eerste vijf instroomdata per land. Echter staat er hier op het forum ook een download met daarin een excel file met de instroomdata. Deze zal aan het begin ook slechts de eerste vijf instroommomenten bevatten, maar zal met de hulp van onze leden aangevuld worden. Bovendien is deze lijst te ordenen en te filteren hoe jij het wilt: op alfabet, op datum en voor slechts een aantal landen of juist voor een bepaald continent. Wil je dus een zo compleet mogelijk overzicht, dan kan ik aanraden te kijken of deze downloadbare excel file nog meer data bevat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *