FM16 beta is beschikbaar!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

FM16 banner kleinJe had het misschien al gezien, of toch nog niet. Dan weet je het nu: de beta van Football Manager 2016 is vanaf nu te spelen voor iedereen die hier door een pre-order toegang tot heeft! Vanaf nu kun je dus de nieuwe FM gaan verkennen. Is je eigen club op alle fronten goed in het spel verwerkt? Welke spelers zijn er allemaal transfervrij op te pikken? Zijn er bepaalde spelers over- of ondergewaardeerd? Je kan het nu ontdekken! En we wil je je ervaringen delen of heb je vragen over het nieuwe spel? Dan verwelkomen we je graag op ons forum.

En ook willen we je nog even herinneren aan het feit dat we een enquête uit hebben staan over onze site en ons forum. Als je deze al hebt ingevuld: heel erg bedankt! Heb je dit nog niet gedaan dan vragen we tien minuutjes van je tijd om Managers United in de toekomst nog beter op jouw wensen aan te laten sluiten.

FM16 beta is beschikbaar!, 4.5 out of 5 based on 2 ratings
bas2204

bas2204

Bas is een gepassioneerde volger van bijna al het voetbal en staat bovendien elke zondag zelf ook op het veld, puur en alleen voor de lol van het spel. Hij is supporter van VVV, maar is verder zo goed als neutraal in zijn voorkeuren, al houdt hij van mannelijk doch sierlijk spel.

More Posts

Follow Me:
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *